Team Skramstad 

Nina Skramstad driver med hundekjøring bortimot på heltid - når hun ikke jobber som vikarlærer på den lokale ungdomsskolen - og har ansvaret for kennelen i hverdagen. Hun kjører a-spannet i alle løp og elsker livet med hundene på kennelen, på sleden, i stua eller på tur. 


Didrik Lindeberg Sand er Ninas supre samboer med verdens største tålmodighet. Han er en råtass på planlegging, motivasjon, strukturering, gjennomføring og, ikke minst, logistikk - klare bivirkninger etter 20 år i Forsvaret... Didrik er major i Luftforsvaret og har tjenestegjort både i Kosovo og Afghanistan, i tillegg til flere steder i Norge. Han har lang erfaring som hundekjører i Oslomarka trekkhundklubb og har gjennomført 4 Femundløpet (F400) med grønlandshunder og siberian huskyer frem til 2008. Fra 2009 er det alaskahuskyer som gjelder. 2016 kjører Didrik Finnmarksløpet 1000 km for første gang.

Handlere Finnmarksløpet 2016:

Espen Bowitz - var Ninas førstereishandler under Femundløpet 2013 sammen med Marcos Porcires. Under Femundløpet 2014 var han Ninas handler sammen med Synne Blomquist - noe de klarte med glans - Nina ble nr. 5. Espen er svært hjelpsom og serviceminded, en svært behagelig fyr å ha med i handlerteamet. Espen bor i Oslo og jobber til daglig med IT ved Storebrands hovedkontor. Espen har vært hundefører i Forsvaret og er svært flink med hunder. Espen er også med oss og trener når vi har behov og han har lyst.

Morten Borgen - vår gode hundekjørerkompis, nabo og klubbkamerat har vært handler for Nina i Finnmarksløpet flere år på rad. Morten har eget spann og satser selv i konkurranser - målet hans er uansett alltid å slå Didrik. Morten er en fantastisk kokk som elsker å varte opp for andre. Dessuten elsker Morten høy fart, enten på sleden eller motorsykkelen. Morten har for tiden et friår og vi kommer garantert til å trene mye sammen. Morten er utflytta "særping" og den første østfoldingen som fikk innpass i teamet. Bare det i seg selv er en seier.


 

kameraMars09 006.jpg

Didrik og Nina