Team Nina Skramstads sponsorer 2014-2015

lue1.jpg

 

- Våtfôr til hundene, det absolutt beste på markedet! Brukt på kennelen kontinuerlig siden slutten av 2003. Hundene elsker det! 
PPllogo rektanglær.jpg
 

- Tørrfôret Pro Plan "Performance" gitt til hundene hver dag siden 2003. Fungerer optimalt!

Uten navn.jpg
- Polaris sponser teamet med 2 atv´er fra og med høsten 2011; en Sportsman XPS 550 og en Sportsman XPS 850.Norsk Tilhengersenter

- for Tredal-tilhenger til hundetransporten (modell T16 UL) og en Tredal-varetilhenger for transport av atv´ene. Norsk Tilhengsersenter ligger på Ramstadsletta i Bærum, like ved Høvik langs E18. Forretningen selger alt av utstyr til tilhengere og er en av Norges største Polaris-forhandlere. I tillegg selger de supersolide hundebur til biler.
 


 

lupine_logo.gif

- helt rå hodelykter til trening og konkurranser. Finnes ikke bedre hodelykter i forhold til lysstyrke og batterikapasitet! Nina kjøpte sin første Lupine-lykt høsten 2008 og har etter det "sett lyset", bokstavelig talt. 

logo.gif 

- Svenske MR-koppel lager solide kvalitetshalsbånd til alle hundene, i tillegg til leiebånd og magebelter - i et stort utvalg av farger. Jeg har brukt MR-koppel kontinuerlig siden 1997, med sponsoravtale fra 2005. Sjekk ut www.mrkoppel.se

 

Troll mushing LOGO.jpg

 - Troll har sponset hundene med kjempegode seler siden 2007. Sesongen 2010/2011 brukte hundene rosa seler fra Troll, som støtter Kreftforeningen med 25 kroner per sele. Sjekk gjerne nettbutikken www.dogsport.no

91686 CanikrProLogoSPOT.pdf 

- Firmaet Boehringer Ingelheim Vetmedica bidrar med middelet Canicur Pro til hundene dersom de får diaré. I tillegg bruker hundene Canosan, som er et naturlig kosttilskudd basert på ekstrakt fra grønnleppe musling. Canosan støtter den normale funksjonen i leddbrusk, leddkapsler, sener og leddbånd hos hund (og katt). Den styrker og vedlikeholder hundens bevegelsesapparat.

Logo salmopet-JPEG.JPG

- Fra og med høsten 2010 har vi gitt Salmopet lakseolje til alle våre hunder. Oljen inneholder stoffet astaxantin, som har høy antioksidant-effekt. På grunn av høy kvalitet ved produksjon og det høye innholdet av antioksidanter, er oljen en av de beste kildene til omega 3-fettsyrer som er tilgjengelig. Vi har merket en klar nedgang i treningsrelaterte skader hos hundene da vi begynte med lakseoljen og vi er glade for at ha med Salmopet-oljen på laget - for vi vet den virker! 
Astor Dyreklinikk.PDF

- Dette er den lokale dyreklinikken vi bruker til hundene våre. Uformell og rolig atmosfære for kunder og dyr, takket være de hyggelige og dyktige veterinærsøstrene Monika og Helene.
Ailo-logo-ferdig.pdf

- Ailo clothing - ullundertøy som jeg fikk være med å teste ut i produksjonsprosessen og som jeg har fortsatt å bruke etterpå. Passform etter lang tids bruk og kvalitet er bedre enn noe annet ullundertøy jeg har brukt (og det er ikke lite). 


Toyota Hadeland, Lunner 

- bistår med fantastisk service og veihjelp når HiAcen min trenger assistanse og hjelp!