Loppa med valper halvannen uke gamle

3 Loppa-valper til salgs

24.08.2012

(Hadeland) Vår ledertispe Loppa fikk ni valper for snart tre uker siden. Pappa'n er våre egen Bastian.

Loppa og Bastian har samme far - Kynndalens Marius fra Bjørnar Andersen. Jeg kjøpte Loppa som 8 uker gammel valp av Bjørnar i 2008. Moren til Loppa er Tixies' Louise, mens Jeppedalens Brownie er mor til Bastian. Vi har linjeavlet på Marius (og tett på Jeppedalens Langbein som er far til både Louise og Brownie) med den hensikt å forhåpentligvis få frem gode, robuste lederhunder som tåler en støyt og er tøffe i hodet. Både Loppa og Bastian har disse egenskapene - de svært fremoverrettet og fokuserte i spannsituasjoner. 

Loppa og Bastian var begge på spannet mitt i Femundløpet 2012 og Finnmarksløpet 2012 helt frem til jeg brøt i Karasjok. Dette var Loppas 3. lange Finnmarksløp, mens Bastian gikk sitt første - med glans. Begge er på mitt konkurransespann til vinteren. 

Loppa fikk 4 hanner og 5 tisper. Kullet er ganske jevnt i størrelse - det er en aktiv og fin gjeng. Vi kommer til å beholde noen valper fra kullet selv og noen er allerede solgt, men det er fortsatt 3 tispevalper til salgs. Ta kontakt på mail nina@sporhunden.com for mer informasjon.

For ordens skyld; vi selger kun valper til aktive friluftsfolk og hundekjørere. Valpene er leveringsklare første uken i oktober.

ps. I slutten av mai fjor fikk Loppas kullsøster Lusa 4 hannvalper her på kennelen - vi beholdt 3 av disse selv. Disse går alle som ledere.